Колеги,имам 166,2.0 тс,карам я само на бензин 98 или 100 октана.Сменил съм всичко - ремъци и ролки плюс въздушен филтър,но още не съм сменил свещите.Искам да попитам колко бързо би трябвало да се вдигат оборотите.Когато давам газ има леко замисляне от 1000 до 2000 оборота и след това всичко е ок,но все пак ми се струва бавно.Как е при вас.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обороти-2.0 T.S
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеИ аз съм с кофти свещи и вдига бавно, предполагам че това е причината!
---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 16:59 ----------
Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщениеМисля че е нормално,силата на 2тс идва след 3000об.
Comment
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщениеКолеги,имам 166,2.0 тс,карам я само на бензин 98 или 100 октана.Сменил съм всичко - ремъци и ролки плюс въздушен филтър,но още не съм сменил свещите.Искам да попитам колко бързо би трябвало да се вдигат оборотите.Когато давам газ има леко замисляне от 1000 до 2000 оборота и след това всичко е ок,но все пак ми се струва бавно.Как е при вас.За това че всичко си е нормално
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Здрасти, колега! И аз карам 2.0тс и нямам такъв проблем и не би трябвало да има. Да тромава е защото е тежка, но набира плавно без да се замисля. Вероятно са свещи.alfa romeo 166 2.0TS facelift ex
fiat bravo t-jet 150hp
alfa romeo 156 2.5 V6 190hp ex
Comment
-
Колега! След някое по-продължително пътуване вземи та свали една от "големите" свещи и виж как е. Ако централният електрод е станал елипсовиден от износването - сменяй. Ако всичко е наред - действай в друга насока.Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщениеКолеги,имам 166,2.0 тс,карам я само на бензин 98 или 100 октана.Сменил съм всичко - ремъци и ролки плюс въздушен филтър,но още не съм сменил свещите.Искам да попитам колко бързо би трябвало да се вдигат оборотите.Когато давам газ има леко замисляне от 1000 до 2000 оборота и след това всичко е ок,но все пак ми се струва бавно.Как е при вас."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДебитомер сменил ли си?sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщениене съм"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Отчита количеството въздух постъпващо към двг, и съответно екуто образува коректната смес....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment